Forside Medlemsskab Faciliteter Holdplan Body Age Om KROPP Her finder du dit KROPP center    
 
   

FORSKELLIGE TYPER MENNESKER KRÆVER FORSKELLIG TYPE TRÆNING

Hos KROPP kan du frit vælge mellem flere træningsformer. Vores center er udstyret med maskiner fra Technogym. Og som noget helt specielt, kan vi som et af de eneste fitnesscentre i Danmark, tilbyde vores kunder de enestående maskiner fra Technogym's PURESTRENGTH serie.


FRIE VÆGTE & PURESTRENGTH MASKINER

Maksimale resultater, og den samme givtige følelse under træningen, som du får med frie vægte, men ingen af de potentielle risici, der normalt er forbundet med denne slags træning.

Pure Strength bænke og maskiner er fremstillet ved hjælp af de mest avancerede principper for ergonomi, biomekanik og biometri, og medfører naturlige bevægelse af kroppen, uden at overbelaste eller at give overdreven stress på leddene, men samtidig maksimere de styrketræningsgevinsten.

Vægtbelastningerne fordeles altid jævnt og stabilt, og enhver bevægelse er styret af rammen, og lader Pure Strength maskinerne hæve niveauet i vægtløftningens kvalitet, hvilket gør bevægelserne mere fornøjelige, fordi hver bevægelse kan udføres i fuld sikkerhed.

Hos KROPP mener vi at alle vores kunder unge som ældre kan have gavn af at træne på disse revolutionerende maskiner. Det er af vores fulde opfattelse at, uanset hvem man er alder og køn, handler det om af få det mest effektive resultat på bedst tænkelig vis - derfor har vi valgt det bedst tænkelige udstyr til vores kunder.


CIRKELTRÆNING


Er du typen der mere er til cirkeltræning? Så har vi også en separat afdeling udelukkende med bedste udstyr på markedet til det.
Cirkeltræning er en hurtig og ukompliceret træningsform hvor man arbejder hele kroppen igennem på kun 30 minutter. En træningsform som henvender sig til personer der kan lide at arbejde med pulsen i vejret, effektivt men uden tunge vægte.


KREDSLØBSTRÆNING

Kommer du for at udfordre din kondition eller for at forbedre dit kredsløb, så finder du et meget bredt sortiment af kredsløbsmaskiner fra Technogym i vores center. Vi tilbyder bl.a. løbebånd, romaskine, stepmaskine, cykler og crosstrainere. Kort sagt det meste af hvad man kan ønske sig for en superb konditions-/kredsløbstræning.


BODY BIKE / Indoor Cycles / SPINNING

Behøver knap mere introduktion. Høj intensitet og høj puls på cykel! Det perfekte til at brænde fedt og forbedre din kondi.INFORMATION OM ONLINE BOOKING

Du kan tilmelde dig vores hold online, ved at klikke på ONLINE BOOKINGstartsiden. Dit medlemsnummer står i din medlemskabskontrakt som du fik udleveret ved indmeldingen. Adgangskoden er de 4 første cifre i din fødselsdag.

Du kan også gå direkte til online booking her.